Ik zal me even voorstellen...

Foto gemaakt door mijn zoon in Bilbao

 

 

Fotograferen doe ik vanaf dat ik 16 was en mijn eerste camera kreeg.  

Tijdens mijn studie aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht en in mijn vak als grafisch ontwerper heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in vele facetten van de fotografie.  

Mijn gevoel voor vorm en compositie heeft zich dan ook behoorlijk kunnen ontwikkelen door de jaren heen, wat niet onbelangrijk is in de fotografie. Ik ben sinds 2007 leerkracht en mag mijzelf dus een meester in fotografie noemen ;-).

 

Mijn leerlingen weten uiteraard ook dat ik fotograaf ben en ik laat ze dus ook geregeld door mijn camera kijken en ik geef workshops fotografie.

 

De verwondering over de schoonheid van de dingen om mij heen en de invloed van licht op die dingen breng ik  in beeld om schoonheid aan de wereld te tonen of het nu gaat om natuur , mensen, landschappen, architectuur ik verwonder me telkens weer! . ..vandaar dus mijn slogan:
Verwondering in beeld.

 

Fotografie brengt mij ook in contact met veel mensen zoals kunstenaars, theatermakers, ambtenaren, uitgevers en mensen uit het bedrijfsleven maar ook collega fotografen.

 

Vooraf aan een shoot heb ik vaak leuke gesprekken.  Ik vind het dan ook belangrijk om mensen eerst te leren kennen, dat komt de fotografie alleen maar ten goede.  

 

 Groet, Vincent Tollenaar

 

 

Sommige foto's kun je ook compleet ingelijst bestellen, zie de link hieronder.: werkaandemuur

 Portret- en gezinsfotografie doe ik in opdracht. Je kunt me daarvoor altijd mailen of bellen voor een afspraak. Ik kom dan graag een keer langs om kennis te maken, te luisteren naar je wensen en om te vertellen hoe ik te werk ga.