Vincent

Foto gemaakt door mijn zoon in Bilbao (Net Wiplala achter een strookje papier).

Het logo bestaat uit mijn initialen VT.  Ik heb ze echt getekend met een kalligrafie-pen. In photoshop heb ik het logo omgezet in vectoren (Lijnen) .  De visdief is geen vast onderdeel van mijn logo maar ik vind het hier wel even leuk staan.

 

 

 


Als autodidact heb ik het fotograferen al jong aangeleerd vanuit interesse in de schoonheid waarmee we omringd zijn.  Ik ben inmiddels uitgegroeid tot een all-round professioneel fotograaf.   Ik fotografeer o.a.  portret-, product-, architectuur- en bedrijfsfotografie. 
Daarnaast is reis- en natuurfotografie een  passie van mij.

 

Fotograferen doe ik vanaf dat ik 16 was en mijn eerste camera kreeg.  

Tijdens mijn studie aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht en in mijn vak als grafisch ontwerper / Art director in de reclamewereld heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in vele facetten van de het maken van beeld. 

De verwondering over de schoonheid van de dingen om mij heen en de invloed van het sfeerbepalende licht, breng ik  graag in beeld om het aan de wereld te tonen...

 

                                                              Verwondering in beeld.

 

 

Vincent Tollenaar

 

 

Sommige foto's kun je compleet ingelijst bestellen, neem daarvoor graag contact met mij op.

Portret- en gezinsfotografie doe ik in opdracht. Je kunt me daarvoor altijd mailen of bellen voor een afspraak. Ik kom dan graag een keer langs om kennis te maken, te luisteren naar je wensen en om te vertellen hoe ik te werk ga.